8000 Székesfehérvár, Máriavölgy utca 47. Telefon: 06/22/300-119, 06/30/989-2299

 

 

Kezdőlapra

Éttermünkről 

Étlapunk

Házhoz szállítás

Pizza, Gyros, spagetti

Svédasztalos ebéd

Rendezvények

Fotók

Receptek

Gasztro szótár

A Bory-vár

Kapcsolat

Rendezvények

Esküvők, családi  és céges rendezvények. Eljegyzés, keresztelő, aranylakodalom, gyerekzsúr, osztálytalálkozók, baráti rendezvények.

ESKÜVŐI ételsor-ajánlatok

Esküvői lebonyolításában nagy tapasztalatokkal rendelkező
éttermünk az alábbi kínálattal várja a kedves házasulandókat és vendégeiket...

Általános iskolai BALLAGÁSI ételsor ajánlatunk

Ha éttermünkben szeretnék az általános iskolai ballagást követő családi eseményt megrendezni, az alábbi kínálattal várjuk a kedves  vendégeiket...

Középiskolai BALLAGÁSI ételsor ajánlatunk

Ha éttermünkben szeretnék a középiskolai ballagást követő családi eseményt megrendezni, az alábbi kínálattal várjuk kedves  vendégeiket...

Receptek

Néhány egészen különleges recepttel szeretnék megajándékozni Önt

Gasztro szótár

Vajon mit is jelenthet a Csáki, vagy a hentes módra és sok más kifejezés az ételek nevében? Segítünk Önnek eligazodni  

A Bory-vár

A romantikus lovagvár az Öreghegyen a Máriavölgy utca 54. szám alatt, éttermünkkel szemben található. A vár látogatható, ma már múzeum...    


 

 

Éttermünkről      

A vendéglátásban eltöltött hosszú évek szakmai tapasztalata alapján, a Vár Étterem és Pizzéria 2002. augusztusában nyitotta meg kapuit Székesfehérváron, családi tulajdonú vállalkozásként.

Székesfehérvár zöldövezeti területén, a város Rózsadombján, az Öreghegyen ahol a város egyik legkedveltebb műemlék épületegyüttese található, a Bory-várral szemközt, egy hangulatos, fákkal, virágokkal övezett tér

kezdeténél, a  Máriavölgy utca 47. szám alatt található a Vár Étterem és Pizzéria.  
   

Az Étterem helyének kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy Székesfehérvár idegenforgalmi nevezetessége, a Bory-vár tőszomszédságában épüljön meg üzletünk. Közel 70 fős éttermünk és 50 fő befogadására alkalmas hangulatos teraszunk szolgálja kedves vendégeink kényelmét. Éttermünk légkondicionálással rendelkezik, és  II. osztályú.

A célunk az volt, hogy ezen a frekventált helyen, kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtsunk vendégeinknek, akár helyi, akár külföldi turista, akár nyugdíjas, vagy diák csoportról legyen szó.

Az éterem könnyen megközelíthető tömegközlekedési járművekkel, autóval, és gyalogosan is. Éttermünknél jó parkolási lehetőség áll a járművel érkezők rendelkezésre.

Az idegenforgalmi szezonban jól esik a Székesfehérvárra látogató turistáknak a vár látványosságainak megtekintése után kicsit megpihenni.

Egy jó fagylalt, egy hideg frissítő ital mellett vendégeinknek örömére szolgál a kényelmes, látványos teraszunkról a kitűnő kilátás a Bory-várra.

 

Konyhánk jellege magyaros, bár étlapunkon megtalálható a nemzetközi konyha több fogása is. Többféle hal, szárnyas, sertés, marha és vadhúsból készült étel, valamint pizza, spagetti és más tésztaféle is szerepel kínálatunkban.

Fontos számunkra, hogy a hozzánk látogató vendégek itt tartózkodását minél kellemesebbé tegyük, ezért indokolt a saját étkezési kultúránk mellett más nemzetek gasztronómiájának ismerete, és ételeinek szerepeltetése étlapunkon.

Specialitásaink a Bory-tál, a Máriavölgyi sertésflekken, a Pikáns szarvasragu kukoricalepénnyel, a Bélszín mediterrán raguval, illetve a Zöldkagyló fokhagymás fehérborban párolva.

Szakmai műveltségünk fokmérője speciális konyha-technológiánk, a felhasznált alapanyagok és ételeink szakszerű kialakításának ismerete. A jó ételek és a kellemes kiszolgálás záloga kollégáink magas fokú szakmai hozzáértése.

Szakácsaink és pincéreink és tulajdonosként a mi számunkra is fontos, hogy vendégeink érezzék jól magukat és visszatérjenek hozzánk!

       

A házasulandó párok szívesen választják Esküvőjük helyszínéül éttermünket, hiszen a Bory-várban a szertartást és fényképezést követően csak átsétálnak vendégeikkel együtt az ünnepi lakomára.

Az esküvők megszervezésében teljes körű szolgáltatással tudjuk segíteni a házasulandókat, mivel az évek során megismert partnereink (meghívó - ültetőkártya készítés, zenész, virágos, fotós, dekoratőr, vőfély) igényesen, korrekt módon teljesítik megrendelőik megbízásait.

Évek óta magas színvonalon, finom ételsorral szolgáljuk ki a nálunk megrendezett baráti, családi, munkahelyi közösségek, bankett, osztálytalálkozók, aranylakodalom, keresztelők vendégeit.

       

Mivel az Étterem családi vállalkozásként működik, árképzésünk lehetővé teszi az egyedi, igényeknek megfelelő árkialakítást (csoportkedvezmény és gyermek kedvezmény).

Legyen Vendégünk, látogasson el hozzánk, várjuk szeretettel!

       
       
       

 Az oldal tetejére