8000 Székesfehérvár, Máriavölgy utca 47. Telefon: 06/22/300-119, 06/30/989-2299

 

 

Kezdőlapra

Éttermünkről 

Étlapunk

Házhoz szállítás

Pizza, Gyros, spagetti

Svédasztalos ebéd

Rendezvények

Fotók

Receptek

Gasztro szótár

A Bory-vár

Kapcsolat

Rendezvények

Esküvők, családi  és céges rendezvények. Eljegyzés, keresztelő, aranylakodalom, gyerekzsúr, osztálytalálkozók, baráti rendezvények.

ESKÜVŐI ételsor-ajánlatok

Esküvői lebonyolításában nagy tapasztalatokkal rendelkező
éttermünk az alábbi kínálattal várja a kedves házasulandókat és vendégeiket...

Általános iskolai BALLAGÁSI ételsor ajánlatunk

Ha éttermünkben szeretnék az általános iskolai ballagást követő családi eseményt megrendezni, az alábbi kínálattal várjuk a kedves  vendégeiket...

Középiskolai BALLAGÁSI ételsor ajánlatunk

Ha éttermünkben szeretnék a középiskolai ballagást követő családi eseményt megrendezni, az alábbi kínálattal várjuk kedves  vendégeiket...

Receptek

Néhány egészen különleges recepttel szeretnék megajándékozni Önt

Gasztro szótár

Vajon mit is jelenthet a Csáki, vagy a hentes módra és sok más kifejezés az ételek nevében? Segítünk Önnek eligazodni  

A Bory-vár

A romantikus lovagvár az Öreghegyen a Máriavölgy utca 54. szám alatt, éttermünkkel szemben található. A vár látogatható, ma már múzeum...    

 

 

Együttműködő partnereink:

 
 
 

Vőfély

A lakodalomban nemcsak a násznép, hanem az ifjú pár és az örömszülők is szeretnék jól érezni magukat.

Mint nagyvőfély leveszi a rendezvény terheit az ifjú pár és az örömszülők válláról.

Vőfélyt ajánlunk!

 
 

 
 

 

Lufidekor

Szolgáltatásai: dekorációk lufikból, anyagból, virágból, - lufik feliratozása, héliumos és levegős töltése megrendelőknek.

Dekoratőrt ajánlunk!

 
 

 
 

BORY-VÁR

Előzetes egyeztetést követően a vár területén az  esküvői ceremónia is megtartható. Esküvői fotók készíthetők a vár gyönyörű környezetében.

Múzeum látogatási lehetőség tavasztól-őszig. Bory Jenő hagyatéka, alkotásai a Bory-várban.

Cím: 8000 Székesfehérvár Máriavölgy út 54.
Telefon: 06/22/305-570
Minden nap 9:00 - 17:00-ig
Drótposta: info@bory-var.hu

 
 

 
 

Esküvői videó & fotó

Ezeket a megismételhetetlen pillanatokat életünk végéig szívesen idézzük fel, és szeretnénk a legtökéletesebben megörökíteni. Ezért fontos, hogy kire bízzuk a feladatot.

Profi fotóst ajánlunk!

 
   

Éttermünk egész évben finom falatokkal, kellemes italokkal várja kedves  vendégeinket, a Bory-vár tőszomszédságában, nyugodt, csendes, családi házas környezetben.

Vállaljuk különféle családi és céges rendezvények lebonyolítását. Legyen az leánybúcsú, legénybúcsú, születés- és névnap, esküvő ezüst- és aranylakodalom, ballagási vagy diplomaosztó utáni ünnepi ebéd, osztálytalálkozó rendelkezésükre állunk. Biztosítjuk felnőtt és iskolai kiránduló  csoportok igény szerinti étkeztetését is.

Eljegyzések

Ez a nap két ember tervezett közös életének első napja. Mikor egy meghitt pillanatban, a család körében az ujjakra kerülnek a gyűrűk, minden külsőségnek is rendben kell lennie. Ebben tudunk segíteni.

Ha a Vár Étteremben szeretnék az eljegyzés estéjét eltölteni, de tanácstalanok a lebonyolítás mikéntjében, segítünk a menükiválasztásban, a dekoráció megtervezésében-kivitelezésében, virágot rendelünk, fotóst ajánlunk, termet biztosítunk.

Kérje árajánlatunkat!

Leánybúcsú - legénybúcsú - születés- és névnapok

Ezen a különleges estén egy finom vacsorával kezdődik a legénybúcsú, illetve születésnapi party, éttermünkben.

A vacsora és az ital választék igény szerint kerül összeállításra. A vacsora után következhet a barátok által szervezett meglepetés (melynek igény szerinti előkészítése lehetséges) az ünnepelt bevonásával. A Vár Étteremben  gondoskodunk az alkalomhoz illő, megfelelő terítékről, a finom ételekről, italokról, a jó hangulatról.

Ha éttermünkben szeretnék a leánybúcsút-legénybúcsút megrendezni, segítünk a menü kiválasztásban, dekoratőrt, fotóst ajánlunk, termet biztosítunk.

Kérje árajánlatunkat!

Esküvők

Már álmodott a Napról... Látta magát fehér ruhában a párja oldalán... Kezében a gyönyörű csokorral a család és a barátok gyűrűjében... A pici kis koszorúslányok virágszirmos kosárkáikkal.... A vacsora, a lagzi, ahol mindenki jól érezte magát... Finom ételek, italok, jó zene, vidám játékok...

Valósítsa meg álmait! Miben segítünk?

A menü összeállítása:

Az esküvő egyik legfontosabb kérdése, hogy mit és milyen formában tálalunk meghívott vendégeink részére. Az esküvőnk megítélése múlhat a vacsora minőségén, ezért fontos, hogy minden szempontot mérlegeljünk a menü kiválasztásakor. Az étkek kiválasztásában természetesen sok segítséget nyújtunk, de az ajánlatkéréshez nem árt tisztában lennünk néhány fontos tudnivalóval.

Elsősorban pontosan tudnunk kell a meghívottak létszámát és összetételét. Amennyiben nagy létszámban érkeznek vidéki vendégeik, szem előtt kell tartaniuk a hagyományos étkezési szokásokat, mert az ő számukra egy reformkonyha apró egzotikus falatkái nem biztos, hogy nagy élményt fognak okozni. Nem ajánlatos a menüt túlzottan különleges ételekből összeállítani, mert kényelmetlenül érezhetik magukat vendégeik, ha nem tudják, mit esznek, vagy hogyan kell fogyasztani az extrább finomságokat. Válasszanak ismertebb, és bőséges menüsort. A Vár Éterem kínálatában szereplő valamennyi étel bőséges adag, és gazdag ízével, tálalásával elégedett vendégsereget garantál.

A mennyiség meghatározásánál vegyék figyelembe a gyerekeket. Kérhetnek az ő részükre gyerekmenü ajánlatot, kisebb porciót könnyebb ételekből, esetleg kedvezményt  éttermünktől.

Legyenek tekintettel az esetleges speciális igényekre, mint például a vegetáriánus, diabetikus étrend, lisztérzékenység vagy a különböző ételallergiák.

Az esküvői vacsora a bőséges vendéglátás ideje, ahol a számtalan finom fogásnak köszönhetően senki nem marad éhen, és így mire a desszertre kerül a sor, már nem sok marad a kezdeti étvágyból és lelkesedésből.

A nehéz ételek után sokaknak esik jól egy kis frissítő gyümölcs, aminek azok is nagyon örülnek, akik inkább óvatosan bánnak a sütikben bujkáló kalóriákkal.

Többféle esküvői menüsort állítunk össze, rendszerint két-három árkategóriában.

Az italválaszték összeállítása:

Az ital legalább annyira fontos, mint az étel, éttermünk szeretne ebben is kimagaslót nyújtani Önöknek. Fontosnak tartjuk, hogy az italok megválasztásában vendégeinknek meg legyen a teljes szabadsága, éppen ezért nagy figyelemmel, gondossággal foglalkozunk az italokkal, hogy az Önök elképzeléseinek mindenben megfelelhessünk.

Nagy kérdés az esküvő szervezésekor, hogy mennyi szeszesitallal számoljanak?
A szeszesital fogyasztás attól függ, hogy nyáron a nagy melegben lesz az esküvő vagy ősszel egy kicsit hűvösebb napon. A melegben a vendégek szívesen isznak hideg sört, bort. A hölgyek inkább a félédes, édes borokat, míg a férfiak a száraz vagy vörös, borokat szeretik.

Minden más:

Ha éttermünkben szeretnék az esküvőt megrendezni, segítünk a menü kiválasztásban,  dekoratőrt,  fotóst, videóst ajánlunk, igény szerint a meghívók, menükártyák, ültetőkártyák elkészítésére is tudunk megoldást. Teraszunk, illetve igény esetén sátor  is rendelkezésére áll az esküvő alkalmával.

A Vár Étterem és Pizzéria, 70 fős (terasz, sátor igénybevétele esetén 120 fő) esküvők kiváló helyszínéül szolgálhat.

Rendkívül jó a kapcsolatunk a Bory-vár üzemeltetőivel. Így ha igény merül fel kellemesebbé tehetjük esküvői fényképezését, az ifjú pár, és a násznép részére, ha szükséges italpulttal állunk rendelkezésükre a fotózás alatt.

Menüinket minden esetben a megrendelők igényei szerint állítjuk össze. A Vár Étteremben  gondoskodunk a megfelelő a finom ételekről, italokról, a jó hangulatról.

Tekintsék meg fotóinkat!

Kérje árajánlatunkat!

       
     

Ezüst- és Aranylakodalmak

Leéltek együtt egy életet. Irigykedve nézünk rájuk. Pedig nekik sem volt könnyű, mégis mindig fogták egymás kezét. Megérdemlik az ünneplést a család, a barátok körében.
Tegyék ezt a napot nagyon emlékezetessé éttermünkben!  Lepjék meg szeretteiket egy varázslatos estebéddel! Rendeljék meg a kedvenc ételeiket, italaikat! Töltsenek egy hangulatos estét a Vár Étteremben!

A vacsora és az ital választék igény szerint kerül összeállításra. A vacsora után következhet a család és a barátok által szervezett meglepetés. A Vár Étteremben  gondoskodunk a megfelelő, az alkalomhoz illő dekorációról, a finom ételekről, italokról, a jó hangulatról.

Ha éttermünkben szeretnék az aranylakodalmi ünnepséget megrendezni, segítünk a menü kiválasztásban, dekoratőrt,  fotóst ajánlunk, termet biztosítunk.

Kérje árajánlatunkat!

       

Ballagások, diplomaosztók

Az a gyerek annyit dolgozott! Éjjel nappal tanult! És lám, meg is lett az eredménye! Az a legkevesebb, hogy egy nagy bulit csapjon a család, a haverok együtt! Hozzánk jöjjenek! Tegyék ezt a napot örömteli eseménnyé éttermünkben!

A Vár Étteremben  gondoskodunk a családias, kellemes környezetről, az ételekről, italokról, a jó hangulatról.

Ha éttermünkben szeretnék a ballagást, vagy diplomaosztót követő családi eseményt megrendezni, segítünk a menü kiválasztásban, dekoratőrt,  fotóst ajánlunk, termet biztosítunk.

Kérje árajánlatunkat!

       

Osztálytalálkozók 

       

Szeretné újra látnia régi társait? Vajon hová költöztek? Ha már mindenki megvan, segítünk, hogy régi osztálytársaival, finom ételek, és italokat mellet csak a beszélgetés, a fényképnézegetés, a régi emlékek felelevenítése a legyen a  dolga!

A vacsora és az ital választék igény szerint kerül összeállításra. A vacsora után következhet az emlékek felelevenítése, a baráti beszélgetés. A Vár Étteremben  gondoskodunk a nyugodt környezetről az ételekről, italokról, a jó hangulatról.

Ha éttermünkben szeretnék az osztálytalálkozót megrendezni, segítünk a menü kiválasztásban, dekoratőrt, fotóst ajánlunk, termet biztosítunk.

Kérje árajánlatunkat!

       

Keresztelők

       

A család nagy eseménye ez, mindenki igyekszik részt venni rajta. A keresztelő után illik megvendégelni a nagyszülőket és a keresztszülőket, a közvetlen családtagokat. Minek fáradna otthon a sokféle étel elkészítésével, a kiszolgálással.

A Vár Étteremben  gondoskodunk az ételekről, italokról, a kellemes családias ünnepi hangulatról. Az étel és az ital választék igény szerint kerül összeállításra.

Ha éttermünkben szeretnék a keresztelőt követő ünnepi együttlétet, ebédet megrendezni, segítünk a menü kiválasztásban, dekoratőrt,  fotóst ajánlunk, termet biztosítunk.

Kérje árajánlatunkat!

       

 Az oldal tetejére